Alebo Pensionat

 • 117478531
 • 117496001
 • 140830521

Verksamhet Kategori: Företag, Turism, Äta, och Övernattning

Profil
Profil
Foton
Video
Karta
Recensioner
Relaterad Listning
 • Alebo Pensionat

  Denna 1800-talsbyggnad ligger 1 timmes bilresa från centrala Halmstad och den västerninspirerade temaparken High Chaparral. Här finns gratis Wi-Fi, ett kafé, en bar och ett gemensamt sällskapsrum med en balkong med utsikt över sjön Unnen.

  Alla rum på Alebo Pensionat har platt-TV och kaffebryggare. Rummen har utsikt över den omgivande skogen och trädgården. Vissa rum har sjöutsikt, och en del har balkong.

  Alebo Pensionat ligger vid en naturlig källa, vars vatten sägs ha vitaliserande egenskaper. I restaurangen serveras en frukostbuffé varje morgon. Till lunch och middag erbjuds en säsongsanpassad à la carte-meny.

  Värdshuset har en bastu, och du kan även hyra kanot och motorbåt här. Du kan promenera till centrala Unnaryd på 15 minuter, och det finns populära cykelstråk på den omgivande landsbygden. Gekås köpcenter i Ullared ligger knappt 70 km bort.

  Det här boendet har också fått höga betyg för sitt läge i Unnaryd! Gäster är mer nöjda med läget här jämfört med andra boenden i området.
  Detta boende är också betygsatt för att vara mest prisvärt i Unnaryd! Gästerna får mer för pengarna jämfört med andra boenden i denna stad.

 • Inga poster hittades

  Tyvärr, inga poster hittades. Justera dina sökkriterier och försök igen.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Kommentarer inaktiverade.